One-pot retter er mine absolut favoritter. De er nemme og hurtige tilberede, og de kræver mindre oprydning og rengøring bagefter. One-pot kylling i karry er særlig nem og derfor også min go-to ret når jeg ikke orker at stå i køkkenet hele eftermiddagen.
Ingredienser
- 400-500g. kyllingebryst
- 1 hønsebouillonterning
- 4 teske karry
- 1 teske paprika
- 0,5 teske tørret chili
- 0,5 teske stødt spidskommen
- 1 spiseske hvidvinseddike
- 400 ml. kokosmælk
Tilberedning
- Rens kyllingen for eventuelle sener
- Put alle ingredienser i en gryde sammen. Kyllinge filleten skal IKKE skæres ud
- Lad det hele simre på middel varme i 30-40 minutter til kyllingen er mør
- Riv kyllingefilleterne fra hinanden i gryden med et par gafler, eller tag dem ud og brug en kniv hvis du fortrækker det.
- Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og lad retten koge op i 5 minutter
Kog ris og server eventuelt med mangochutney.