One-pot kylling i karry

One-pot retter er mine absolut favoritter. De er nemme og hurtige tilberede, og de kræver mindre oprydning og rengøring bagefter. One-pot kylling i karry er særlig nem og derfor også min go-to ret når jeg ikke orker at stå i køkkenet hele eftermiddagen.

Ingredienser

  • 400-500g. kyllingebryst
  • 1 hønsebouillonterning
  • 4 teske karry
  • 1 teske paprika
  • 0,5 teske tørret chili
  • 0,5 teske stødt spidskommen
  • 1 spiseske hvidvinseddike
  • 400 ml. kokosmælk

Tilberedning

  • Rens kyllingen for eventuelle sener
  • Put alle ingredienser i en gryde sammen. Kyllinge filleten skal IKKE skæres ud
  • Lad det hele simre på middel varme i 30-40 minutter til kyllingen er mør
  • Riv kyllingefilleterne fra hinanden i gryden med et par gafler, eller tag dem ud og brug en kniv hvis du fortrækker det.
  • Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og lad retten koge op i 5 minutter

Kog ris og server eventuelt med mangochutney.